• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Postanite član

Mogućnosti koje vam SICEF nudi su mnogobrojne:

  • Nova poznanstva
  • Timski rad
  • Radno iskustvo
  • Soft skills
  • Networking
  • Društveno angažovanje

Uz sve ovo zagarantovana je i dobra zabava.

Nova poznanstva
U organizaciji ćete upoznati nove ljude, sličnih intersovanja, ciljeva itd. Imaćete priliku da radite sa iskusnijim kolegama i naučite dosta od njih. Sa nekima ćete biti prijatelji u toku studija, a sa nekim ostati i posle toga.

Timski rad
Timski rad neizostavan je deo funkcionisanja cele organizacije. Naučićete kako da sarađujete sa ostalim kolegama u cilju izvršenja nekog zadatka, da poštujete rokove i budete odgovorni, jer u nekim situacijama ceo tim, pa čak i cela organizacija zavisi baš od vas.

Radno iskustvo
Jedan od najvećih problema svakog studenta nakon diplomiranja jeste nedostatak radnog iskustva (koje traže svi poslodavci). Angažovanjem u našoj organizaciji ćete moći da steknete dragoceno radno iskustvo i unapredite svoj CV. Imaćete priliku da razvijete sebe na ličnom i profesionalnom planu.

Soft skills
Edukacijama i radom na realnim projektima usavršićete svoje veštine i razviti nove. Npr. osoba koja bude radila na odnosima sa javnošću imaće priliku da usavrši veštine pregovaranja, prezentovanja i komunikacije što joj može biti jako korisno kasnije u karijeri.

Networking
Radeći na pojedinim pozicijama i projektima moći ćete da upoznate vodeće ljude aktuelnih i potencijalnih partnera organizacije. Na ovaj način, ukoliko se dokažete kao vredni i sposobni u određenoj oblasti, doći ćete u situaciju da dobijete ponude za rad na projektima ili/i stalan posao u jakim kompanijama i pre diplomiranja. Ova poznanstva vam mogu značiti i ukoliko u budućnosti vodite neku kompaniju (možda i svoju) i ako imate potrebu za saradnjom sa nekom od tih kompanija.

Društveno angažovanje
Radom na projektima ćete dati doprinos poboljšanju života u društvenoj zajednici i poboljšanju studentskog života. Imaćete priliku da menjate svet na bolje svojim idejama i radom. Ovo je takođe bitna stavka ukoliko želite da dobijete neku od stipendija koje daju kompanije (Coca Colla, Philip Morris itd.)

Dobra zabava
Rad u sa drugim ljudima i pored odgovornosti koju nosi neka pozicija ili projekat, je uglavnom veoma zabavan. Nekad, kada vam i sve lađe potonu, nađe se neki šaljivdzija da vam ulepša dan. Nakon svakog uspešno završenog posla neizbežna je proslava. Sve u svemu, dobra zabava je uvek zagarantovana.

Obaveštenje:

Zahvaljujemo se svima koji su popunili aplikacionu formu, i želimo da im ovim putem saopštimo da će uskoro biti obavešteni o novim informacijama vezanim za članstvo. Svi oni koji nisu popunili aplikacionu formu a želeli bi da postanu članovi SICEF-a moraće da sačekaju sledeći krug regrutacije, a informacije vezane za regrutaciju kao i mnoge druge zanimljivosti mogu pratiti na našoj facebook stranici, kao i na twitter-u i instagram-u.